HIFU

De HIFU gezichtsbehandeling, ook wel bekend als de mini-facelift, is een non-invasieve behandeling die uw huid verbeterd. De huid wordt gelift, verstrakt en verbeterd, terwijl de productie van lichaamseigen collageen wordt gestimuleerd.

De resultaten van deze behandelingen werken tot 12 maanden door en brengen geen schade aan de rest van de huid.

AFSPRAAK MAKEN
Ga naar huidverbetering > HIFU – behandeling

De behandeling

Voordat we met de behandeling beginnen zullen we de huid analyseren. Vervolgens krijgt u een op maat gemaakt behandelplan. De HIFU behandeling is een non invasieve behandeling, waarbij de huid door middel van ultrasound wordt verbeterd. De behandeling kan worden ingezet voor het gezicht, de nek, de hals en decolleté. Met als resultaat: een vermindering van rimpels, een strakker gezicht en een gelifte kaak en gelifte wenkbrauwen. De behandeling duurt 60 minuten en staat ook wel bekend als een mini-facelift.

Het apparaat

De behandeling wordt uitgevoerd met de HIFU 3D. Met behulp van ultrageluidsgolven, worden vetcellen vernietigt. De vetcellen worden op een gerichte en gecontroleerde manier verwijdert, waardoor de behandeling geen schade aanbrengt aan de omliggende weefsels. Bovendien zorgt de verhitting van het apparaat dat de productie van collageen wordt gestimuleerd.  

Benodigd aantal behandelingen

De behandeling biedt een direct liftend effect. Bovendien werken de resultaten door en worden de uiteindelijke resultaten na ongeveer 3 maanden zichtbaar en deze kunnen tot 12 maanden doorwerken. Voor het optimale resultaat worden ongeveer 2-3 behandelingen aangeraden. Om de resultaten te behouden, raden we eens in de zoveel tijd onderhoudsbehandelingen aan.

Resultaten

  • Stimuleert de productie van lichaamseigen collageen;
  • Lift het gezicht, de nek, de hals, decolleté, de kaak en de wenkbrauwen;
  • Verstrakt het gezicht, de onderkin en de kaaklijn;
  • Vermindert rimpels;
  • Verbetert lichaamscontouren;
  • Levert langdurige resultaten (de resultaten blijven 2 tot 3 jaar zichtbaar);
  • Geen beschadigingen van de huidoppervlakte.

Overige informatie

Over het algemeen wordt de behandeling niet als pijnlijk ervaren. Wanneer de ultrageluidsgolven worden afgeleverd, kunt u een prikkeling voelen. Na de behandeling is geen hersteltijd, u kunt de dagelijkse routine meteen weer oppakken. De huid kan direct na de behandeling wat rood zien en bij sommige klanten kan het behandelde gebied iets opzwellen, dit trekt in korte tijd vanzelf weer weg. 

Tarieven

Klik hier voor een overzicht van de prijzen.

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken voor onze HIFU behandeling? Klik dan op onderstaande knop ‘AFSPRAAK MAKEN’, om gemakkelijk online een afspraak in te plannen. 

Ga naar huidverbetering > HIFU – behandeling